Takla atan araçtan burnu bile kanamadan çıktı

Gaziantep'te aracıyla takla atan ve köprü duvarına çarparak duran bir vatandaş, ters dönen otomobilin içinden kendi imkanlarıyla burnu bile kanamadan çıktı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2012 19:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza, Burç yolunun, çevre yolu ile bağlantı noktasında meydana geldi. Bir yapı denetim firmasına ait aracı kullanan Ökkeş Onur Kütük, önünde seyreden aracın ani freni sonrasında, 27 BE 087 plakalı otomobilinin direksiyonunu sola kırdı. Ani fren yapmak zorunda kalan sürücü, önce kaldırıma çıktı, ardından takla attı. Çevre yolundaki köprünün duvarına çarparak durabilen araç sürücüsü Kütük, kendi imkanlarıyla ters dönen otomobilden çıktı. Kaza yapmasına sebep olduğu ileri sürülen aracın sürücüsü ise olay yerinden kaçtı.

Kütük'ün aracının takla attığını gören vatandaşlar yol kenarında durarak sürücüye yardım etmeye çalıştı. Olay yerine gelen ambulans kazadan burnu bile kanamadan kurtulan Kütük'ün sağlık durumunu kontrol etti. Kaza anını anlatan Kütük, "Ben 60 kilometre hızla geliyordum. Önümdeki araç ani bir fren yaptı. Önüne bir şey çıkıp çıkmadığını bilmiyorum. Ben de ona çarpmamak için direksiyonu kırdım. Sonra da takla attım. Araçtan kendi çabalarımla çıktım." diye konuştu.

Polis, kazaya sebep olduğu düşünülen diğer aracın sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber