Beylikdüzü öğretmenevine kavuştu

Beylikdüzü Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Atatürk Öğretmenevi, Eylül ayı içerisinde hizmete açıldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2012 12:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Donanımlı bir şekilde projelendirilen Öğretmenevi misafir edeceği konuklarını bekliyor.

Beylikdüzü Belediyesi, Atatürk Öğretmenevi'ni ilçe kazandırarak, öğretmenlere müjdeli haberi verdi. 45 yatak kapasiteli, modern görüntüsüyle dikkat çeken öğretmen evi içerisinde toplantı salonu, yemekhane, sosyal ve kültürel faaliyetlerin gerçekleşebileceği çok amaçlı salon, apart odalar, dinlenme salonu, teras cafe ve restoran bulunuyor. Ayrıca öğretmenevinin bahçe kısmı düğün, nişan, fuar, sergi, kermes, toplu yemek ve benzeri organizasyonlar için ideal bir alan sunuyor.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ?İlçeye armağan ettiğimiz Atatürk Öğretmenevi umuyorum ki hayırlara vesile olacak. Öğretmenlerimiz ve diğer misafirlerimiz huzurlu ve keyifli bir ortamda sosyal yaşamlarına devam edebilecekler, onların memnuniyeti bizim için her zaman ön planda olacaktır? şeklinde konuştu.

Öğretmenevi Müdürü Adem Özel ise, ?Öğretmenevimiz kamusal kimliği ile herkesin huzur ve güven içinde gönül rahatlığıyla kalabileceği, dinlenebileceği kişisel, kültürel ve sosyal etkinliklerden yararlanabileceği bir hizmet yeridir. Binamızın yapımında ve açılmasında yardım ve desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımıza, teşekkür ederim. Öğretmeneevimiz Beylikdüzü ilçesine hayırlı olsun? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber