Esgin: Bursa, havaalanına sahip çıkmalıdır

Bursa Sağlık Turizmi Derneği (BUSAT), Yenişehir'de bir dizi ziyaretlerde bulundu, Bursa Havaalanı'nda inceleme gezisi düzenledi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Eylül 2012 11:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BUSAT, sağlık turizminin en önemli ayaklarından olan ulaşım ve havayolunu Yenişehir'de masaya yatırdı. Başkan Dr. Mustafa Esgin ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Yenişehir Kaymakamı Süleyman Yılmaz ve Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil'i ziyaret etti, Bursa Havaalanı'nda çeşitli incelemelerde bulundu.

Esgin, Yenişehir Kaymakamı Süleyman Yılmaz'ı ziyaretinde, Bursa'nın gelecek vizyonunda sağlık turizmi olduğuna dikkat çekerek, BUSAT'ın bu konuda atmosfer oluşturmaya devam edeceğini belirtti.

Bursa'nın, işleyen bir havaalanına kavuşana kadar bu konuda canla başla mücadele etmeye kararlı olduklarını anlatan Başkan Esgin, ?Bursa'ya yurt dışından hasta getirmek istiyoruz. Ancak İstanbul'a olan bağımlılık, bizim var olan potansiyelimizi de kısıtlıyor. Bursa, Türkiye'de ikinci uçak bileti satılan şehir olarak her türlü donanıma sahip bir havaalanına sahip. Ancak tarifeli uçuşlarda Bursa Havaalanı'nı yeterince kullanamıyoruz. Bu yatırımın daha iyi kullanılması ve sahip çıkma noktasında çalışmalarımızı sürdüyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber