Malta Parkı sakinlerini sevindiren hizmet

Manisa Belediyesi tarafından Malta Parkı'nda yapımı tamamlanan çocuk oyun parkı ile birlikte spor aletleri, çocukları ve bayanları sevindirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Eylül 2012 12:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mahalle sakinleri Malta'ya yapılan hizmetler nedeniyle mahallelerinde inceleme yapan Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Cem Çöllü ve Park Bahçe Müdürü Serpil Çakır ile birlikte, Malta Parkı'nın arka kısmında yapımı tamamlanan yeşil alanlar ve oyun parklarında inceleme yaptı. Daha önceki ziyaretlerinde mahallede bayanlara ve çocuklara oyun parkı ile birlikte, spor aletleri sözü verdiklerini hatırlatan Başkan Ergün, "Kısa sürede verdiğimiz sözü yerine getirerek, oyun parkını ve spor aletlerini mahalle sakinlerimizin hizmetine sunduk. Daha önce Malta Parkı ile Halk eğitim Merkezi arasında kalan bu alan çok kötü durumdaydı. Burada yaptığımız düzenlemelerle mahalleye yeni sosyal alanlar kazandırdık. Artık burada bayanlarımız spor yaparken, çocukları da modern oyun gruplarında hoşça vakit geçirebilecekler. Malta sakinlerine hayırlı olsun. Hizmetlerimiz devam edecek" dedi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

Daha önce yürümeye korktukları alanların, sosyal alanlara dönüştüğünü ve Malta'nın çehresinin değiştiğini ifade eden mahalle sakinleri ise Malta ziyaretinde Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ettiler. Malta Parkı ile birlikte bölgenin hareketlilik kazandığını, ayrıca Fatih Anadolu Lisesi'nin yan tarafında kalan atıl bölgenin de yeşil alan ve oyun parkları ile değerlendirildiğini dile getiren mahalle sakinleri, verilen sözlerin yerine getirilmesinden dolayı mutlu olduklarını belirtiler. - MANİSA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber