Doğum gününde boğuldu

Adana'da doğum gününü kutlamak için ailesiyle birlikte dedesinin yanına giden 7 yaşındaki çocuk, serinlemek için girdiği sulama kanalında boğuldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2012 10:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu yıl kez okula başlayacak olan 7 yaşındaki Abdullah Çelik, babasıyla okul kıyafetlerini aldıktan sonra doğum gününü kutlamak için önceki gün Karataş'ın Şıh Murat Köyü'ndeki dedesinin yanına gitti. Minik Abdullah, annesi Emine ve babası Bilal Çelik ile birlikte gittiği dedesinde bir süre oynadıktan sonra arkadaşlarıyla gezmeye çıktı. Çelik, gezerken sıcaktan bunalınca serinlemek için DSİ'ye ait sulama kanalına girdi. Arkadaşlarıyla kanala giren Abdullah, bir süre yüzdükten sonra suda kayboldu. Arkadaşları durumu büyüklerine söyleyince olay yerine jandarma ekipleri geldi. Ekipler sabaha kadar sürdürdükleri aramada minik Abdullah'ın cansız bedenini 4 kilometre uzaklıkta buldu.

Cenaze otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Çelik ailesi, doğum gününde kaybettikleri tek erkek evlatlarını yapılan otopsinin ardından köy mezarlığında toprağa verdi.

Evinde taziyeleri kabul eden baba Bilal Çelik, gözyaşlarını tutamazken amca Tahsin Çelik, "Dedesinin yanına ailesiyle doğum gününü kutlamaya gitmişti. Ama bir daha dönemedi. Bugün okula başlayacaktı. Onun için babası her şeyini almıştı ama kısmet değilmiş okula gidemedi" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber