Yeni imar planı Yıldızevleri yıldızlaştırdı

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, yeni imar planı ve imar anlaşmalarıyla Yıldızevler Mahallesi'nin yıldızlaştığını, son iki yılda nüfusunun önemli oranda arttığını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2012 18:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yıldızevler Mahallesi'nin şehir merkezine çok yakın bir konuma sahip olduğunu vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, ?Çok yakın olmasına rağmen merkeze göre de yükseltisiyle şehre tepeden bakıyor. Bu özelliliği Yıldızevler'in cazibesini artırıyor. Yaptığımız yeni imar planı ve imar anlaşmalarıyla burada imar ve inşaat hareketi hız kazandı, tercihte ön sıralara geldi.? dedi.

Başkan Bekir Yıldız, ?Geçen yıllarda çeşitli kereler yapılan imar planlarına gelen itiraz ve iptaller Yıldızevler'in gelişimini geciktirdi. 83 hektar alana sahip Yıldızevler'de yoğun bir gecekondulaşma olmadığı için imar çok daha rahat gelişiyor. Müteahhitlerin yoğun ilgisi de işi hızlandırıyor. Biz de imara uygun biçimde yapılan binaların hemen cadde, sokak, kaldırım, park ve belediyeyle ilgili çevre düzenlemelerini yapıyoruz. Bu yıl 900 bin liralık yol, asfalt ve kaldırım yaptık. Son 2 yılda Yıldızevler'in nüfusu da ciddi oranda arttı.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber