Akçakale'de başkanın evinin bulunduğu bina da kurşunlandı

Sınırın Suriye tarafındaki Tellebyat'ta yaşanan çatışmalarda yaralananlar, Akçakale Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Eylül 2012 21:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaralıların durumuyla ilgili bilgi alan Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, "Bugün akşam üzeri benim evimin bulunduğu bina da kurşunlandı. Aynı zamanda okul ve birkaç ev de kurşunların hedefi oldu" dedi.

Tellebyat Gümrük Kapısı'nı ele geçirmeye çalışan Özgür Suriye Ordusu mensupları ile Esad'a bağlı askerler arasındaki çatışmada yaralanan çok sayıda kişi, ambulanslarla Akçakale Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastane önüne gelen yakınları da, içeriye girmek istedi. Polis ekipleri tarafından sakinleştirilmek istenin yaralı yakınları kısa süreli gerginlik çıkardı. Hastaneye gelen Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, yaralı yakınları ile görüştü. Yaralılar hakkında doktorlardan bilgi alan Belediye Başkanı Ayhan, "Bugün akşam üzeri benim evimin bulunduğu bina da kurşunlandı. Aynı zamanda okul ve birkaç ev de kurşunların hedefi oldu. Şans eseri yaralanan olmadı. Bugüne kadar çatışmalar oluyordu, fakat bizi hiç etkilemiyordu. Bugün yaşanan olaylar sonrası Akçakale çok etkilendi. İnşallah bundan sonra huzura kavuşuruz. Akçakale tarafına yanlışlıkla bir roket atar bombası düştü sanırım. İnşallah bu da düşen ilk ve son bomba olur? dedi.

Öte yandan, yanlışlıkla Türkiye tarafına atılan roket atar bombasıyla yaralanan 2 kişinin sağlık durumlarının iyiye gittiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber