Kağızman'ın fedakar öğretmenleri

Kars'ın Kağızman ilçesinde Çiçekli Afetevleri Fikri Topkaya İlköğretim Okulu idarecileri ve öğretmenleri sınıfları tek tek boyadı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Eylül 2012 14:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okul idarecileri ve öğretmenler, hafta içi okula gelerek gönüllü olarak çalıştı, okulun koridorlarını ve sınıfları boyayan Okul müdürü Önal Orhan ve 14 öğretmen, okulun çevresini de güzelleştirerek güzel bir görünüme kavuşturdu.

Sınıfların temizliğini kendi elleriyle yapan idareci ve öğretmenler, ellerine aldıkları fırçalarla okulun duvarlarının boyasını yaparak, öğrencilerin sıcak bir ortamda eğitim almaları için sınıfları ve bahçeyi pırıl pırıl yaptılar. Çiçekli Afetevleri İlköğretim Okulunu yaptırarak eğitim ve öğretime açan hayırsever Fikri Topkaya'da unutulmadı. İdareci ve öğretmenler tarafından okulun girişine Fikri Topkaya'da köşesi yapıldı. 250 öğrencinin bu yıl eğitim göreceği Çiçekli Afetevleri Fikri Topkaya İlköğretim Okulu'nda 14 öğretmen eğitim veriyor.

Çiçekli Afetevleri Fikri Topkaya İlköğretim Okulu Müdürü Önal Orhan, yeni eğitim ve öğretim öncesinde okullarının 4+4+4 sistemine hazır hale getirdiğini ifade ederek velilerin endişelenmemesini istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber