Dörtyol Belediyesi konseri iptal etti

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde belediye tarafından pazar günü düzenlenecek Rafet El Roman konseri, gelen şehit haberlerinin ardından iptal edildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Eylül 2012 18:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konuyla ilgili açıklama yapan Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, PKK terör örgütünün yaptığı hain saldırıların gün geçtikçe arttığını söyledi. Özellikle 2 gün içinde Bingöl'de 18 şehit 86 yaralının verildiğini hatırlatan Keskin, bu hain saldırıların kendilerini üzüntüye boğduğunu kaydetti.

Keskin açıklamasında şu ifadeleri kullandı: ?Vatandaşlarımıza kültürel ve sosyal alanda da hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda yapacağımız konseri 2 defa hain saldırılar sonucu iptal etmek zorunda kaldık. Biz, millet olarak sevinci de hüznü de birlikte yaşıyoruz. Bağrımızın yandığı bu günlerde pazar günü hazırlamış olduğumuz konserlerimizi şehitlerimize saygı adına tekrar iptal ediyoruz. Millet olarak bu haberle bir kez daha yasa bürünmüş bulunmaktayız. Acımız büyük üzüntümüz derindir. Ülkemizin bütünlüğüne, milletimizin huzuruna kast eden hainlerin hileleri ve alçakça saldırıları karşısında boyun eğmeyeceğiz. Bilsinler ki, bir Mehmet ölür bin Mehmet doğar. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, ülkemizin bekası, milletimizin huzuru ve esenliği için canlarını veren aziz şehitlerimize Cenabı Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyor, yaralı kardeşlerimizin de bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını Cenabı Allahtan niyaz ediyorum. ?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber