21 Eylül 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2012 09:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile görüşecek. Başbakan Erdoğan'a Kudüs Üniversitesi tarafından fahri doktora takdim edilecek. Erdoğan daha sonra Kudüs Üniversitesi Rektörü Sari Nusseibeh ve beraberindeki heyeti kabul edecek. (15.30- 16.30-17.30)

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ankara'da 1. Uluslararası İş Etiği Kongresi'nin açılışına katılacak. (10.00)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı ve Japonya'nın ilk yerel lastik üreticisi Sumitomo Rubber Industries (Sumitomo Rubber) ile Abdülkadir Özcan Otomotiv Lastik A.Ş. (AKO) ortaklığının; Çankırı'da toplamda 500 Milyon USD tutarındaki yatırımın açıklanması amacı ile Rixos Otel'de düzenlenen basın toplantısına katılacak. (11.00)

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat Valiliği ile Boğazlıyan Kaymakamlığı'nı ziyaret edecek, Boğazlıyan Şeker Fabrikası'nın kampanya açılış törenine katılacak. (12.00 - 20.00)

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kartal Meydanı'nda ''Barışa Çağrı'' mitingine katılacak. (19.00)

Balyoz davasında sona gelindi. İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi, kararını açıklayacak. (14.00)

Hakkari'de şehit düşen Erhan Bulut, Ataköy 5. Kısım Camii'nde öğle vakti düzenlenecek cenaze törenlerinin ardından toprağa verilecek. (13.00)

Şehit edilen Tunceli'nin Ovacık ilçesi Cumhuriyet Savcısı Murat Uzun için memleketi Samsun'da ikindi vakti cenaze töreni düzenlenecek.

Bingöl'deki saldırıda şehit olan askerlerden Kayhan Kahraman, Van'ın Gürpınar ilçesine bağlı Tutmaç köyünde, Yusuf Vural ve Oğuz Şahin Kayabaş ise İzmir'de toprağa verilecek.

Mısır'da bazı siyasi partiler, Hz. Muhammed'e hakaret içeren sinema filmi ve karikatür krizini başlatan Fransız dergisi ?Charlie Hebdo?yu protesto etmek için bir milyon kişiyle Tahrir Meydanı'na gösteri yapma çağrısında bulundu.

Moskova Belediyesi, halkın protestosu üzerine başkentin kuzeybatısında yer alan Mitino bölgesine cami inşaatı ile ilgili kararını iptal etti.

Suriye'deki gelişmeler takip ediliyor.

Avrupa kupalarına katılmayan Süper Lig takımlarının da arasında bulunduğu kulüplerinde katılımıyla Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur kura çekimi İstanbul Ataköy'deki olimpiyatevinde yapılacak. (11.00)

Spor Toto Süper Lig'de 5. haftanın açılış maçında Kardemir D. Ç. Karabükspor ile Medical Park Antalyaspor karşı karşıya gelecek. (20.00)

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş bu kente gidecek. (14.30)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber