Kaymakam Kadiroğlu, başarılı öğrencilere sertifikalarını verdi

Uluslararası Cambridge Esol ISO İngilizce sınavında başarılı olan Turhal Özel Yıldırım Koleji öğrencileri için ödül töreni düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2012 15:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okulda yapılan ödül töreni programına Turhan Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Aymak, Yıldırım Koleji Müdürü Nahit Ören, okul öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Öğrenciler, sertifikalarını Kaymakam Yunus Fatih Kadiroğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Aymak elinden aldı. Okulun çalışmaları ve eğitimi hakkında bilgi veren Yıldırım Koleji Müdürü Nahit Ören, yabancı dil eğitiminin önemine değinerek, sınavda başarılı olan öğrencileri tebrik etti.

21 öğrencinin sertifika almaya hak kazandığını belirten Kolej Müdürü Nahit Ören, başarıdan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Okullarında yabancı dil eğitimine anaokulu sınıflarında başladıklarını kaydeden Müdür Nahit Ören, yabancı dil ve çeşitli alanlarda ülke ve dünya dereceleri çıkardıklarını söyledi.

Başarının ilçe adına gurur verici olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Aymak, öğrencileri kutlayarak başarılar diledi. Bir yabancı dil bilmenin önemine değinen Kaymakam Yunus Fatih Kadiroğlu, yabancı dili geliştirmenin yolunun sürekli tekrardan geçtiğini hatırlattı.

Toplumda bir yabancı dil bilmenin insanı diğer kişilere göre artı sağladığını ifade eden Kaymakam Kadiroğlu, ?Ben Uluslararası İngilizce sınavında başarı gösteren 21 öğrenciyi tebrik ediyor, bundan sonraki eğitim hayatlarında da başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca bu başarıda emeği geçen Yıldırım Koleji öğretmen ve idarecileri de kutluyorum.?diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber