Ahilik Haftası dolayısıyla mevlit okutuldu

Ahilik Haftası nedeniyle Antalya'nın Demre Esnaf Sanatkârlar Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanlığı tarafından mevlit okutuldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Eylül 2012 10:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Artan terör olayları nedeniyle bu yıl değişik eğlence ve etkinlikler iptal edildi. Vefat eden esnafları ve şehitler anısına Demre Esnaf Sanatkârlar Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanlığı tarafından mevlit okutuldu. İlçeye bağlı Gökyazı Mahallesi Sanayi Camiinde okutulan mevlit programına Beymelek Belediye Başkanı Osman Güngör, Demre Müftüsü Bahattin Ataklı, Esnaf Sanatkârlar Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Özen, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda sanayi esnafı katıldı.

Demre Müftüsü Bahattin Ataklı, mevlit öncesi verdiği vvazda, ?İnsanları kandırarak, gereğinden fazla kar yaparak kazanamazsınız. Kazanırsınız ama kendinizi kandırırsınız, o kazanç size fayda sağlamaz. Bir gün mutlaka size zarar olarak geri döner.? dedi. Başkan Ahmet Özen ise ?Geçtiğimiz yıllarda Ahilik Haftası'nı değişik etkinlik ve eğlencelerle kutlardık. Ama bu sene son günlerde artan terör olaylarından dolayı şehitlerimizin aziz ruhları ve ilçemizde vefat eden esnaflarımız için mevlit okutmakla yetindik.? açıklamasında bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber