İtfaiye Haftası

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İtfaiye Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayarak itfaiye personelinin haftalarını kutladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Eylül 2012 11:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yayınladığı mesajında şunlara yer verdi:

"1926 yılında Malatya Belediyesi bünyesinde kurulan itfaiye teşkilatı, o günden bu yana vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak amacıyla büyük bir özveriyle çalışmaktadır.Yangınların yanı sıra doğal afetlere ve kazalara daha hızlı müdahale edecek şekilde modern araç ve gereçlerle donatarak güçlendirdiğimiz itfaiye teşkilatımıza, önümüzdeki günlerde iki adet çok amaçlı itfaiye aracı daha kazandırıyoruz."

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İtfaiye Müdürlüğü makine ve araç parkı güçlendirilirken personelin eğitimine de önem verildiğini belirterek mesajında şu ifadeleri kullandı: "Düzenlenen eğitim seminerleri ile personelin teknik becerileri artırılmaktadır.

Özverili bir şekilde çalışarak görevlerini yerine getiren itfaiye ekiplerimize, üstün gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Zor şartlar altında görev yapmakta olan bütün itfaiye personelimizin İtfaiye Haftası'nı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber