Bursa İl illi Eğitim Müdürlüğü, kalite çalışmalarını sürdürüyor

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde kalite çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Eylül 2012 12:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, kalite ekiplerinin, Kalder Bursa Şubesi tarafından gerçekleştirilen Bursa Kalite Ödülü Deneyim Paylaşım Konferansı'na katıldığı vurgulandı. Ekip üyeleri, konferansın ardından çalışmalarına, Şube Müdürü Ensar Manav başkanlığında il binasında devam etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, çalışmaların, verilen hizmetin kalitesinin yükseltilmesine katkı sağlayacağını belirtti. Gülsar, ?Müdürlüğümüz bünyesinde yapılan kalite çalışmaları neticesinde geçtiğimiz yılın Aralık ayında İstanbul Lütfü Kırdar Kongre Salonu'nda KalDer tarafından gerçekleştirilen 20. Kalite Kongresi'nde 'Mükemmellikte Kararlılık Belgesi' almaya hak kazandık. Çalışmalarımıza devam ederek, bunu bir adım daha ileri götürmek istiyoruz.? dedi.

Toplam kalite sürecini, birlikte iş yapama süreci olarak gördüğünü de ifade eden Atilla Gülsar, ?Yapılan her işin geleceği çok yakından ilgilendirdiğini, yapmadığımızda da ne gibi veballerin olacağının farkındayız. Kalite yolculuğunda elde edilecek kazanımların en iyi hizmeti sunmak için katkı sağlayacağına inanıyorum.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber