'Polis üniformalı meczup' ihbarı asılsız çıktı

Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan 'Polis üniformalı meczup' ihbarı polis ekiplerini harekete geçirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Eylül 2012 21:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tophane semtine gelen polis ekibi, telsiz anonsunda, 'Merkez, polis üniformalı akli dengesi olmayan bir kişi yok. Burada basın açıklaması var, o yüzden polis üniforması giymiş.' ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Osmangazi İlçe Başkanlığı üyeleri, terör olaylarını, sahneledikleri tiyatro oyunuyla tepki gösterdi. Tophane'den başlayarak Garnizon Şehitliği'ne kadar yürüyüş düzenledi. Garnizon Şehitliği'nde yapılan basın açıklamasından sonra, sembolik olarak asker, polis ve yöresel kıyafetler giyen partililerin yer aldığı tiyatro gösterisi yaptı.

Tiyatronun sonunda kucaklaşan üyeler, Türkiye'de birlik ve bütünlüğün ömür boyu süreceğini söyledi. Saadet Partisi Osmangazi İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Karakaş, son günlerde artan terör olaylarını kınadı. Karakaş, "Çanakkale Savaşı'nda bu memleketi Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi korudu. Bizler her zaman için iyiyi doğruyu ve güzeli söylemeyi kendimize görev edindik. Bunun içindir ki törpülenmeyi kabul etmiyoruz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber