Ağız ve diş sağlığı hizmeti sunan özel sağlık kuruluşlarına denetim

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Ağız ve Diş Sağlığı Birimi tarafından Nevşehir İl genelinde faaliyet gösteren Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Özel Diş Hekimlerinin muayenehaneleri ve Özel Diş Protez Laboratuarlarının denetimlerine başlanıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Eylül 2012 10:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Denetimlere Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. A.Erkam Aydın, Sağlık Hizmetleri Şubesi Ağız ve Diş Sağlığı Birimi personellerinden Çevre Sağlık Teknisyeni Ahmet Türktüzün ve İl Halk Sağlığı Müdürlüğü Aile ve Toplum Sağlığı Birim sorumlusu Dt. Levent Soysaldı katıldı. Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. A.Erkam Aydın, denetimlere il merkezinden başlanıldığını belirterek, Özel Ağız ve Diş Sağlığı Hizmeti Sunulan Özel Sağlık Kuruluşları Hakkında Yönetmelik ile Özel Diş Protez Laboratuarları Yönetmeliği kapsamında Denetleme Formuna göre yapıldığını söyledi.

Denetim kapsamında, Nevşehir il genelinde bulunan, il merkezinde 1 adet Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, 9 adet Özel Diş Hekimliği muayenehanesi, 2 Adet Özel Diş Protez Laboratuvarı ile İlçelerimizde bulunan 11 adet özel diş hekimliği muayenehanesi denetlenecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber