Kullanımı kolay olan cep telefonları revaçta

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde cep telefonunda son teknolojiye ayak uyduramayan ilçe halkı kullanımı kolay olan eski model cep telefonlarına yöneldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2012 13:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ceylanpınarlılar, cep telefonlarında sürekli yeni modellerinin piyasa çıkmasından dolayı teknolojiye etapta olamadıklarını belirterek, "Her gün yeni bir cep telefonunun piyasaya sürülüyor. Yaşlı vatandaşlar, basit eski model cep telefonlarına rağbet gösteriyor. Çünkü eski model cep telefonlarının kullanılması daha kolay, bu nedenle kullanımı basit olan telefonları tercih ediyoruz" diye konuştu.

Cep telefonu satıcısı İzzet Beşkat, yeni marka ve modellerin piyasaya sürülmesinden dolayı teknolojiye ayak uyduramayanların basit kullanımı alan telefonları tercih ettiğini belirterek, "Birçok cep telefonunda bulunan 3G ve kamera gibi özellikler bulunması nedeniyle, piyasaya neredeyse her gün yeni model cep telefonu piyasaya sürülmektedir. Yeni model cep telefonlarına ayak uyduramayan vatandaşlar, kullanımı kolay olan telefonları tercih ediyor. Eski model telefonların kullanımı kolay olduğu için eski model telefonlar rağbet görüyor" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber