AK Parti Acıpayam İlçe Danışma Kurulu toplantısı yapıldı

AK Parti Acıpayam İlçe Danışma Kurulu toplantısı yapıldı. Belediye düğün salonundaki toplantıya Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Dağ, İl Genel Meclisi üyeleri, AK Partili belde belediye başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2012 16:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Açılış konuşmasında İlçe Başkanı Dağ, teşkilatın çalışmaları ve Acıpayam'ın ihtiyaçları konusunda bilgi verdi. Dağ, ilçenin meselelerinin takipçisi olduklarını ve çözüme kavuşturmak için ciddi çaba sarfettiklerini söyledi. Daha sonra kürsüye çıkan Milletvekili Uçar ise Acıpayam'da güzel şeyler olduğunu ama bugüne kadar siyaseten hak ettiğini alamadığını belirtti. Uçar, "Acıpayam, tarım ve hayvancılık alanında çok güzel bir kalkınma hamlesi yaptı. Hükümet olarak bu heyecana ortak olmamız gerekiyor. Acıpayam'daki verimli toprakları suyla buluşturursak, yem bitkisini de kendimiz ürettiğimizde tarım ve hayvancılıkta üs bölgesi olacaktır." dedi. Eğitimde de çok başarılı ve öncü bir ilçe olduğunu ifade eden Uçar, okulların eksikliklerini gördüğünü, bu konuyu Meclis açılır açılmaz dile getireceğini anlattı.

Gündeme ilişkin mesajlar da veren Milletvekili Bilal Uçar, "Dünyanın en kritik yerinde bulunan Türkiye'de gizli ittifaklarla, 'Ülke elden gidiyor' diye darbe yaptılar ama artık buna cesaret edemeyecekler." şeklinde konuştu. Uçar, AK Parti'nin 2013 yere seçimlerindeki hedefinin yüzde 60 oy almak olduğunu sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber