Öğretmenler yemek dağıttı

Bartın'da taşımalı eğitime katılan öğrencilere verilen sıcak yemeği dağıtacak kimsenin bulunmaması üzerine, yemek öğretmenler tarafından dağıtıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2012 22:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Amasra ilçesine bağlı Çakraz'da, taşımalı eğitime katılan öğrenciler için hazırlanan yemekleri dağıtacak kimse olmayınca, öğretmenler yemekleri hazırlayıp çocuklara dağıttı. Yemek dağıtımının hazırlıksız yapıldığını iddia eden veliler, "Böyle bir şey olur mu? Taşımalı eğitime katılan öğrencilere yemek gönderiliyor, ama yemeği verecek kimse yok. Allah'tan öğretmenler var, yoksa çocuklarımızı aç kalacak. Yemekler sıcak deniliyor ama soğuk. Bu durumlara el atılması gerekir" dedi.

Öğrencilerin yemeklerini öğretmenleri hazırlarken, küçük çocuklara yemekleri büyük çocuklar tarafından yedirildi. Ayrıca taşımalı eğitimin dışında kalan öğrencilerin, yemek yiyen öğrencileri seyretmesi de bazı veliler tarafından tepkiyle karşılandı. Veliler, "Kimi yer kime bakar, kıyamet o zaman kopar. Bunlar çocuk, yetişkin değil. Birisi yerken diğerinin de canı ister. Bunu göz ardı etmemek gerekir" dedi.

Bartın Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker, aksaklıkların olabileceğini ve kısa sürede giderileceğini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber