Karakol bahçesine atılan poşet Eskişehir Emniyeti'ni alarma geçirdi

Eskişehir'de bir polis karakolu bahçesi ile benzin istasyonu arasına poşet bırakarak kaçan şüpheli şahıs, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2012 07:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polis merkezinden uzaklaştığı sırada polisin havaya ateş açması sonucu yakalanan şahsın akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenildi. Poşetin içinden de yiyecek malzemelerinin çıkmasının ardından herkes rahat bir nefes aldı.

Eskişehir Odunpazarı İlçesi Yenikent Polis Karakolu çevresinde saat 22.00 sularında bir şüpheli şahsın dolaşması çevre sakinlerinin dikkatini çekti. İsmi öğrenilemeyen şüpheli şahsın koyu renkte kabarık bir palto giymesi ve siyah gözlük takmasından şüphelenen mahalleli durumu polise bildirdi. Karakoldan çıkan polislerin önünde bir poşeti karakol bahçesine bırakarak kaçan şahsı güvenlik güçleri kovalamaya başladı.

Havaya ateş ederek şahsı durduran polis olay yerine takviye ekip istedi. Karakolun yanında benzin istasyonunun olması nedeniyle olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Karakolun bulunduğu Seyitgazi Caddesi güvenlik gerekçesiyle trafiğe kapatıldı. Terörle mücadele ve olay yeri inceleme ekiplerinin gelmesinin ardından şüpheli şahıs yakalandığı yerden kaldırılarak Yenikent Polis Karakoluna götürüldü. Bu sırada çevre sakinleri şüpheli şahsa tepki gösterdi.

Karakolda ifadesi alınan şahıs daha sonra ifadesi alınmak üzere Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Şahsın psikolojik rahatsız olduğu ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Faküktesi'nde tedavi gördüğü öğrenildi. Diğer yandan, karakol bahçesine bıraktığı poşetlerden de ekmek parçaları ve muska çıktı. Olay yeri inceleme ekiplerinin bölgede yapılan incelemenin ardından Karakol önündeki caddenin trafiği yeniden açılırken çevre sakinleri rahat bir nefes aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber