Vali Yüksel: Ankara, atılımlarla turizm sektöründeki önemini mutlaka arttıracak

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara'nın, turizmde gerçekleştireceği kararlı atılımlarla turizm sektörü içindeki önemini mutlaka arttıracağını belirtti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2012 11:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dünya Turizm Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Vali Yüksel, mesajında turizmin dünyada hızla gelişen sektörlerin başında geldiğine dikkat çekti. Turizmin çok boyutlu etki alanlarıyla şehirlerin gelişiminde önemli rol oynadığını, ekonomiye olan katkısının yanı sıra toplumların birbirlerini tanımalarına da fırsat sunduğunu ifade eden Yüksel, "Ankara turizmde gerçekleştireceği kararlı atılımlarla turizm sektörü içindeki önemini mutlaka arttıracak, sahip olduğu tarihi, kültürel ve coğrafi zenginliği ile tüm dünyayı ağırlayabilecek kapasitede." dedi.

Ankara'nın, turizm pazarlarında oluşacak her türlü taleplere karşılık verebilecek potansiyele sahip bir şehir olarak gerçekleştireceği kararlı adımlarla turizm sektöründe haklı yerini mutlaka alacağını dile getiren Yüksel, "Muhteşem doğal zenginliği, yüzyıllar öncesinden bugünlere ulaşan tarihi ve kültürel mirası, yatırımlardaki hızlı artışların Ankara'yı yıldızı parlayan bir marka haline getireceğinde hiçbir tereddüt bulunmamaktadır.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber