Akdeniz Oyunları koordinatör krizi bir an önce çözülmeli

Mersin Ekonomi Platformu (MEP) Başkanı Servet Özkaya, gelecek yıl yapılacak Akdeniz Oyunları öncesi yaşanan ?koordinatör krizi'nin bir an önce çözüme kavuşmasını beklediklerini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2012 13:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörlüğü görevinden istifa eden Taha Aksoy'un tekrar göreve gelmesi, geri dönmemesi durumunda da oluşacak boşluğun biran önce doldurulması gerektiğini ifade eden Özkaya, yeni koordinatörün vakit geçirilmeden atanmasının kaçınılmaz olduğunu kaydetti.

Bu krizin Mersin'in yüz akı olacak bir organizasyonda ciddi aksaklıklara yol açabileceğine dikkat çeken Özkaya, "Bunu önlemek için çok acil çözüm gerekiyor. Mersin adına hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan hükümetimizin, özellikle Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın acil çözüm için adım atacaklarına inanıyoruz. Böylesine önemli bir konuda gerekli hassasiyetin gösterilmesi ve öncelikli olarak şehrimizin çıkarları düşünülerek karar verilmesini istiyoruz.? şeklinde konuştu.

2013 Akdeniz Oyunları'nın başarısının ya da başarısızlığının sadece hükümete değil, bölgedeki tüm ilgili kişi ve kurumlara mal olacağının altını çizen Başkan Özkaya şunları kaydetti: ?Bu anlayışla bize düşen her görevde özverili çalışmaya hazırız. Organizasyonda yaşanacak sorun sadece Mersin'i değil, bütün Türkiye'yi olumsuz etkiler. Akdeniz Oyunları gibi prestijli bir organizasyonun gerçekleşmesine az bir süre kala, yaşanan bu sıkıntının, en doğru şekilde çözüme kavuşacağına, gereken önlemlerin en kısa zamanda alınacağına inanıyoruz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber