Motosiklet hırsızları suçüstü yakalandı

Birecik ilçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri son dönemlerde ilçede meydana gelen motosiklet hırsızlıkları ile ilgili yaptığı çalışmalarda apartmanların önlerinden motosiklet çalan şahısları, çaldıkları motor ile birlikte suçüstü yakaladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2012 13:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adli mercilere sevk edilen zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yetkililerden alınan bilgiye göre evinin önünden motorunun çalındığını fark eden C.K. isimli vatandaş durumu 155 polis imdat telefonuna bildirdi. Polis ekipleri hırsızlık haberini alır almaz motoru ve çalan şahısları araştırmaya başladı. İlçenin her köşesini didik didik arayan ekiplerin çabaları sonuç verdi ve motoru çalan şahısları, Birecik buğday pazarı civarında plakasını sökerek bindikleri çalıntı motor ile suçüstü yakaladı.

Şahısların daha öncede çok sayıda motor hırsızlığından sabıkalarının olduğu bilgisine ulaşan ekipler, Urfakapı olarak bilinen yerden bir motorun daha çalındığı bilgisini aldı. Kısa bir süre sonra buradan çalınan motoru ve çalan şahsı da motor ile birlikte yakalayan ekipler ikinci motoru çalan F.Ç. (18) ile birlikte her üç motor hırsızlık zanlısını da adliyeye sevk etti. Her üç motor hırsızının da mahkemece tutuklanarak Birecik Kapalı Cezaevi'ne gönderildiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber