Sağlıkçılar şehitlere dua edip İstiklâl Marşı okuyarak mesaiye başladı

İzmir'de Türk Sağlık Sen'e bağlı sağlık çalışanları, terör saldırılarında şehit olanlar için hastane bahçesinde İstiklâl Marşı okuyup dualar ettikten sonra mesaiye başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Eylül 2012 10:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Terörü lanetlediklerini söyleyen Türk Sağlık Sen İzmir Şube Başkanı Ahmet Doğruyol, "Zor günlerden geçiyor ve acı günler yaşıyoruz. Olayları doğru algılamak zorundayız." dedi.

Son günlerde meydana gelen terör saldırılarını kınamak ve şehitleri anmak isteyen Türk Sağlık Sen İzmir Şubesi, Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde sabah mesaisinden önce toplandı. Törene, şehitler için İstiklâl Marşı okunacağını duyan hastane çalışanları da katıldı. Ellerindeki bayraklarla gelen çalışanlar, saygı duruşunun ardından İstiklâl Marşı okudu. Daha sonra grup adına konuşan Şube Başkanı Doğruyol, şunları söyledi: "Yüreğimiz kan ağlıyor. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve aziz Türk milletine başsağlığı, yaralı askerlerimize ve polislerimize de acil şifalar diliyoruz. Cennet vatanımızı bölmek, parçalamak, milletimizi birbirine düşürmek, yılgınlığa sevketmek için canla başla çalışan görev başındaki savcımızı, askerlerimizi, polislerimizi şehit eden, insanlıktan nasibini almamış bu soysuz sefiller, sefil mahluklar elbet bir gün cezalarını çekecektir." dedi. Duaların ardından mesaiye başlandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber