Giresun Üniversitesi Rektörü'nden, GESOB Başkanı'na teşekkür plaketi

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, üniversiteye sağladığı katkılar ve desteklerden dolayı Giresun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ali Kara'ya, 'teşekkür plaketi' verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Eylül 2012 11:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Düzenlenen törende konuşan Attar, GESOB'un, hem Giresun'un, hem de Giresun Üniversitesi'nin gelişimine büyük katkılar verdiğine işaret etti. Sağlığı katkılara teşekkür etme adına GESOB Başkanı Ali Kara'ya 'teşekkür plaketi' vermeyi uygun bulduklarını ifade eden Attar," GESOB Başkanı Ali Kara'ya teşekkür ediyorum. Kendisi Giresun ilinin gelişimini bir ilke edinen birisidir. Giresun Üniversitesi'nin gelişimi için de yapılan tüm faaliyetlerde de desteklerini esirgememiştir." dedi.

GESOB Başkanı Ali Kara da yaptığı konuşmada, "Hakikaten gururlandığım bir anı yaşıyorum. İnsan ömründe değişik zamanlar vardır insanı mutlu eden. İşte o anlardan birini yaşıyorum" diye konuştu.

GESOB Başkanı Ali Kara, Rektör Attar'ın 6 ay önce göreve başladığını, bu zaman zarfında önemli birçok işlere imza attığına işaret ederek, şöyle konuştu: "Üniversite ile ilgili GESOB olarak bize ne düşen varsa emrinizdeyiz. Bunu kesinlikle farklı algılanmasın. Ben 65 yaşındayım. Hiçbir şeye Allah'a şükürler olsun ihtiyacım yok. Giresun'un çok şeylere ihtiyacı var. Hocamızın bu dinanizmine, bu enerjisine ayak uydurabilmek için 21 bin kişilik esnafımızla beraber yanınızdayız. Giresun'un ve Giresun Üniversitesi'nin gelişimini sağlayacak hedeflerde beraber olmayı, katkı sağlayamaya hazırız."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber