İş yoğunluğu nedeniyle bir araya gelemeyen gazeteciler altın gününde buluşuyor

Nevşehir'de yoğun iş temposu nedeniyle iş haricinde bir araya gelmekte zorlanan gazeteciler, 'altın günü' düzenleyerek ayda birde olsa birlikte sohbet etme fırsatı yakaladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Eylül 2012 11:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti üyesi 10 gazeteci ile başlayan 'altın günü'nde çay eşliğinde hem börekler, pastalar yeniliyor hem de ev sahibine getirilen altın takdim ediliyor.

Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Murat Şişman, altın günü düzenlemekteki ana amaçlarının yoğun iş temposu içerisinde bir araya gelme, sohbet etme imkanı elde edemeyen basın mensuplarını buluşturmak, birlik ve beraberlik bağını güçlendirmek olduğunu kaydetti.

Altın günü sırası için yapılan kura çekiminde birinci sırada yer alan Kent Haber gazetesi çalışanlarından Vahdet Akbaş ise ilk toplanan 9 altını hanımına zincire dizerek hediye edeceğini söyledi. Vahdet Akbaş, "Altın gününü ilk duyduğumda biraz şaşkınlık, biraz da tereddüt yaşadım. Çünkü altın günü dendiğinde hanımların kendi aralarında toplanarak düzenledikleri günler aklıma geldi. 'Hanımlara özgü' bir şey olarak algıladım. Ama arkadaşlarım girince ben de 'tamam' dedim. Şimdi toplanan altının yanında hoş bir sohbet ortamınında oluşması çok hoşuma gitti.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber