Kosova Sağlık Bakanı'na Denizli'de fahri hemşehrilik beraatı verildi

Kosova Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Dr. Ferit Agani'ye, Denizli'nin Kale Belediyesi tarafından fahri hemşehrilik beraatı verildi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Eylül 2012 11:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu amaçla Denizli'de düzenlenen törene Vali Yardımcısı Abdullah Acar, Kale Kaymakamı Serap Özmen ve Belediye Başkanı İsmail Yarımca, 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen,Acıpayam Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Turgut Tok, Kale Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Osman Nuri Ağdağ, Kale Belediye Meclisi üyeleri, işadamları ve basın mensupları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Başkan Yarımca, terör sebebiyle şehit olan askerlerden dolayı törenin buruk geçtiğini söyledi. Bakan Agani'nin Kosova ile Türkiye arasında sıcak ve samimi köprüler kurulmasında büyük emeği olduğunu belirten Yarımca, ?Fahri hemşehrilik beratıyla Bakanımız, Kaledavazlı oldu.? dedi. Bakan Ferit Agani de yaptığı konuşmada, terör olaylarından dolayı Kosova hükümeti olarak derinden üzüldüklerini ifade ederek, ?Şehitlere çok üzüldüm. Gencecik insanların toprağı girmesi bizleri çok üzüyor.? diye konuştu.

Daha sonra fahri hemşehrilik beratı okunarak, Vali Yardımcısı Acar ve Başkan Yarımca tarafından Bakan Agani'ye takdim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber