Başkentliler, Ankara'yı Seyir Park'tan seyredecek

Mamak Belediyesi tarafından yapımı devam eden Seyir Park'tan vatandaşlar Ankara'yı seyredecek. Seyir teraslı temalı olarak yapımı yüzde 50 seviyelerine ulaşan Peyami Sefa Parkı, mahalle sakinlerinin dinlenme ve spor alanı ihtiyacını karşılayacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2012 13:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

8 bin metrekarelik alanda yürütülen çalışma kapsamında parkta seyir terasları, şelale, koşu bantları, süs havuzları, kuleler, oyun parkları, fitness alanları, kafeterya ve restaurant gibi daha birbirinden güzel mekânlar yer alacak.

Seyir Park'ın, Ankara'nın en güzel göründüğü noktalarından biri olduğunu belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Peyami Sefa Parkı'nın Mamak'ın en prestijli parklarından biri olacağını söyledi. Akgül "Parkımız, Ankara'nın en güzel göründüğü noktalardan biri. Vatandaşlar, buradan hem Mamak'ı hem de Ankara'yı seyredecek. 8 bin metrekarelik alanda yapımı hızla devam eden parkımızdan bakıldığında Ankara ayaklarınızın altında. Çalışmamız tamamlandığında insanlar gelecekler çay içecekler, restoranda yemeklerini yiyecekler. Yine vatandaşlarımız gelip burada yapılacak olan çocuk oyun parkında çocuklarını oynatıp yürüyüş alanlarında sporunu yapabilecek. Biz belediye olarak yeşil alana büyük önem veriyoruz. İlçemizde uygun olan yerlere çocuklarımızın oynayacağı, büyüklerin gezip dinlenecekleri, spor yapabilecekleri parklar ve yeşil alanlar oluşturuyoruz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber