Yozgat'ta faaliyet gösteren sendikalar, bir araya geldi

Yozgat'ta Aktif Eğitimciler Sendikası tarafından verilen yemekte ilde faaliyetini sürdüren sendikalar bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2012 17:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yimpaş AVM'de düzenlenen yemeğe, Anadolu Eğitim Sen, Eğitim-İş, Eğitim Sen, Türk Eğitim Sen ve Aktif Eğitimciler Sendikası Şube Başkanı ve üyeleri katıldı.

Aktif Eğitimciler Sendikası Şube Başkanı Turgut Hatipoğlu, yemek sonrası yaptığı konuşmada, sendikanın eğitime gönül veren, büyük millet olma şuurunun bütün fertlerin top yekûn katılımı ile büyük hedeflere, küçük samimi adımlarla yürüyeceğine inanan birleştirici ve bütünleştirici olarak çalışmak isteyen bir sendika olarak kurulduğunu söyledi.

Başkan Hatipoğlu, "Aktif Eğitimciler Sendikası, Yozgat eğitim çalışanlarının yanında olmayı, üyelerinin özlük haklarının yanı sıra kişisel ve sosyal gelişimini sağlamayı amaçlamaktadır. Eğitim çalışanlarının ekonomik ve sosyal kaygılarının olmadığı bir Türkiye için eğitimin tüm paydaşlarını bir arada tutacak bir harç olarak, eğitim camiasının hizmetinde çalışacaktır. Eğitimin diğer yönleri olan öğrenci ve velilerimizin de ihtiyaçlarını göz ardı etmeden faaliyet gösterecektir. Sendikamız geleceğin Türkiye'sinin imar ve inşa edilmesinde gençliğimizin çağdaş eğitim düzeyinde, dünya ile rekabet edebilecek eleştirel düşünceye sahip bir şekilde yetişmesi için yapılacak faaliyetlerde her zaman Aktif olarak sorumluluk alacaktır. Bu düşünce etrafında müspet her fikir ile yardımlaşmaya, birleşmeye ve bütünleştirmeye ön ayak olacaktır." dedi.

Hedeflerinin ülke genelinde tüm eğitim çalışanlarını ötekileştirmeden doğrunun ve güzel olanın yanında ve yakınında yer almak olduğunu kaydeden Hatipoğlu, "Bunun ilk adımı olarak Yozgat'ta faaliyet gösteren değerli sendika temsilcilerimiz ile görüş alışverişinde bulunmak üzere böyle bir yemek tertip ettik. Yemeğimize sendika temsilcilerimizin katılması bizleri çok mutlu etmiştir. Bu birlikteliğin Yozgat'ın eğitimine katkı sağlayacağına ve Yozgat'a hizmet eden eğitim camiasının birlikteliğini pekiştireceği düşüncesine inanıyoruz. Önümüzdeki aylar içerisinde de yine bir araya gelerek bu tür birliktelikleri sağlamak istiyoruz." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber