Atakum Belediye Başkanı Burma, öğrenci ve velilerle bir araya geldi

Samsun Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Yeşildere Kültür Evi'nde, ilköğretim çağındaki çocukların derslerine yardımcı olmak amacı ile verilmesi planlanan etüt çalışmalarının başlaması nedeni ile öğrenciler ve veliler ile bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2012 19:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yeşildere Kültür Evi'nin adına yakışır bir şekilde kültürel faaliyetlerini yaptığını, her yaştan insanın bir şeyler ürettiğini, bir şeyler öğrendiğini söyleyen Metin Burma, ?Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği, her kesimden insanın yararlanabilmesi için bir şeyler üretmeye gayret ediyoruz. Bu bölge içinde burada bulunan çocuklarımıza ne katkı verebiliriz diye düşündük ve etüt merkezini kurmaya karar verdik. Burada çocuklarımız için ders çalışabilecekleri kütüphaneler, bilgisayar odaları kurmuştuk. Şimdi de gönüllü eğitimcilerimiz ile ilköğretime giden öğrencilerimize yönelik etüt merkezi oluşturduk. Yaklaşık 70 öğrenci çeşitli branşlarda kendilerini geliştirmek için merkezimize başvuruda bulunarak, eğitim görmeye başladılar. Onların yeni ders yılını kutluyorum, başarılı olmalarını diliyorum. Bu sayının daha da artacağına inanıyorum.? dedi.

Belediye olarak devletin imkânlarının ulaşamadığı yerlerde halkın eksiklerini tamamlamayı arzu ettiklerini, bunu sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde gerçekleştirmek istediklerini de dile getiren Burma, ?Devletin imkanlarının yeterli gelmediği noktalarda bizin halkımızın dostu olarak yanında olmamız gerektiğine inanıyor ve bu doğrultuda çalışıyorum. Türkiye, bir gün gerçekten sosyal bir devlet anlayışı ile yöneltildiğinde, bu her insanın güvencesi olacaktır. Ben her zaman şunu açıklıkla ifade ettim. Beni istediğiniz zaman çağırabilirsiniz. Nereye isterseniz oraya gelirim. Bundan da son derece memnun olurum. Ben uyumlu bir adamım, herkesle uyum içerisinde çalışmaya gayret ediyorum. Sonuçta hizmet ediyoruz, halk için en iyi hizmeti vermeye ve almaya çalışıyorum.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber