Altıntaş Mahallesi'nin imar planı onaylandı

Aksu Belediyesi 2012 yılı Ekim ayı olağan meclis toplantısı belediyenin meclis salonunda gerçekleşti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2012 19:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toplantıda, Altıntaş Mahallesi imar planı görüşülerek oy birliği ile onaylandı.

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırımın başkanlığı yaptığı Ekim ayı meclisinde gündeme gelen 14 madde görüşülerek karar verildi. MHP Meclis üyesi Musa Coşkun'un mazeretinden dolayı katılmadığı meclis toplantısında Altıntaş Mahallesi İmar Planı görüşülerek oy birliği ile onaylandı. Yapılan çalışma daha sonra Antalya Büyükşehir Meclisi'nde görüşülmek üzere sevk edildi.

Toplantıda konuşan Başkan Yıldırım, bölgenin yapılan imar planıyla hızla yapılaşacağını kaydetti. Yıldırım, başarının ortak olduğunu belirterek, "Buradaki başarı meclis üyelerimiz ve personelimizin başarısıdır." dedi. Bölgenin yapılan imar planıyla hızla yapılaşacağını ifade eden Yıldırım, "Dört dörtlük imar planı yaptık diyemeyiz. Çünkü 1/5000'lik planını biz yapmadık. 2008 yılında Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmış mevcut plan üzerinde parselasyon çalışması yaptık. İnşallah halkımız için hayırlı olur." şeklinde konuştu.

Yıldırım, çalışmalarının Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafında bir an önce tamamlanarak sonuçlandırılması gerektiğini belirtirken, halkın da bu konuda takipçisi olmasını istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber