'Türk Telekom Okulları' mezunları üniversiteli oldu

Türk Telekom'un Türkiye'ye Değer sosyal sorumluluk projesi kapsamında inşa ettiği Türk Telekom Okulları'ndan mezun olan yaklaşık 1000 öğrenci üniversiteli oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ekim 2012 12:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tüm Türkiye'de 76 eğitim binasında hizmet veren Türk Telekom Okulları bünyesinde bulunan, sosyal bilimler, güzel sanatlar, fen, anadolu, anadolu öğretmen, teknik ve endüstri meslek lisesi gibi çeşitli dallarda eğitim veren okullardan mezun olan öğrenciler geleceğin doktor, mühendis, avukat ve öğretmenleri olacak.

Türk Telekom'un Türkiye'ye Değer kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında yer alan Türk Telekom Okulları'ndan yaklaşık 1000 öğrenci Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) başarı göstererek üniversiteli oldu. Türk Telekom Okullarından mezun olan başarılı gençler geleceğin mühendis, doktor, öğretmen ve hukukçuları olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanındaki üniversitelerde eğitim görmeye hak kazandı.

Tüm Türkiye'de yaygın bir şekilde hizmet veren Türk Telekom Okulları bünyesinde, sosyal bilimler, güzel sanatlar, fen, anadolu, anadolu öğretmen, teknik ve endüstri meslek lisesi gibi çeşitli dallarda eğitim veren okullar bulunuyor.

Türk Telekom'un, geleceğe yatırım anlayışı ile hayata geçirdiği Türk Telekom Okulları projesi kapsamında Türkiye'nin dört bir yanında 76 eğitim tesisi inşa edildi. Milli Eğitim Bakanlığı ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile hayata geçirilen proje Türkiye'de bugüne kadar eğitim alanında gerçekleştirilen büyük sosyal sorumluluk projelerinden biri. Türk Telekom Okulları projesiyle, 30 bini aşkın öğrenci modern tesislerde eğitim görme olanağına sahip oluyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber