Kayıp köpeğini bulana ödül verecek

Adana'da evlerinin önünden kaybolan köpekleri Candy'yi bulana ödül vereceğini açıklayan Fuat Koyuncu, 2 aydır evlerinde huzur kalmadığını söyledi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Ekim 2012 10:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Fuat Koyuncu bir arkadaşının 3 yaşındaki kızı Aleyna Koyuncu'ya Alman Cooper cinsi köpek hediye ettiğini, kızının "Candy" adını verdikleri köpeği çok sevdiğini, akşamları onunla yattığını ifade etti. Koyuncu, 2 ay önce kendisi evde olmadığı sırada Candy'nin sokağa çıktığını ve kaybolduğunu belirterek, "Köpeğimiz kaybolduğundan buyana evimizde huzur kalmadı. Ben köpeğin bir hurdacı tarafından kaçırıldığını düşünüyorum. Çünkü köpek 600-700 liradan başlayan fiyatlarda satılıyor. Hurdacı köpeği sokakta görüp götürmüş" dedi.

Köpeğin aileden biri gibi olduğunu, bu nedenle kaybolmasının kendilerini çok üzdüğünü anlatan Koyuncu, şunları kaydetti:

"Kızım köpek kaybolduğundan buyana uyuyamıyor. Sürekli köpeğini istiyor. 2 aydır kızım uykularını yitirdiği için bizim köpeğe benzer bir köpek aldım arkadaşımdan. Kızım şimdi bu köpekle avunuyor."

Afiş bastırarak her yerde Candy'yi aradığını belirten Koyuncu, köpeğini bulanlara ödül vereceğini söyledi. Minik Aleyna ise köpeğini çok sevdiğini, kaybolduğu için çok üzüldüğünü belirtti. - Adana

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber