Bursagaz'ın özel eğitim sınıfları açılıyor

Almanya'nın önde gelen enerji şirketlerinden EWE AG'nin yüzde 80 oranla ana hissedarı olduğu Bursagaz, ?40 Okulda 45 Özel Eğitim Sınıfı' projesi kapsamında yaptırdığı özel eğitim sınıflarının toplu açılışını 9 Ekim'de gerçekleştiriyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ekim 2012 14:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursagaz'ın eğitime destek olmak amacıyla kurduğu Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından geçen yıl başlatılan ?40 Okulda 45 Özel Eğitim Sınıfı' adlı projesi hayata geçirildi. Yeni eğitim döneminde hizmete açılan özel eğitim sınıflarının toplu açılışı Bursagaz çalışanları ve yetkililerin katılımıyla, 9 Ekim Salı günü gerçekleştirilecek.

Bursagaz'ın, Bursa ekonomisine ürettiği katma değerin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinde de rol almayı kendisine ilke edindiğini belirten Genel Müdür Ahmet Hakan Tola, eğitime olan katkılarının artarak devam edeceğini söyledi. Tola, "Bursagaz olarak doğalgaz dağıtımının sürekliliğini ve güvenliğini sağlamak için çalışmalarımız devam ederken, sosyal sorumluluk projelerine de ayrı bir önem veriyoruz ve bu projelerimizi daha çok eğitim alanında sürdürüyoruz. Kendi bünyemizde kurduğumuz Eğitim Gönüllüleri Derneği ile çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. ?40 Okulda 45 Özel Eğitim Sınıfı' projemiz bunlardan yalnızca biri. Bu çalışmalar aslında hem bizim gibi şirketler, hem de toplumumuz adına olması gereken işler. Tüm kuruluşlar bu tarz çalışmalara yönelerek, toplumumuzun gelişimine katkı koymalı." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber