Kolunu kesilmekten kurtaran Milletvekiline teşekkür etti

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde çalışırken kolunu hızar makinesine kaptıran Remzi Taşdemir, kolunu kesilmekten kurtaran AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan'a teşekkür etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ekim 2012 12:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, köy gezileri sırasında daha önce ameliyatı için yardımcı olduğu Remzi Taşdemir ile bir süre sohbet etti. Taşdemir'in durumunu soran Milletvekili Erdoğan, "Biz insanlarımızı böyle mutlu bir şekilde görünce görevimizi layıkıyla yapmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

Oğuzeli ilçesinde çalışırken kolunu hızar makinesine kaptırdığını ve gittiği hastanede kendisine kolunun mutlaka kesilmesi gerektiği bilgisinin verildiğini ifade eden 32 yaşındaki Remzi Taşdemir, "Doktorlar olaydan sonra gittiğim hastanede kolumun mutlaka kesilmesi gerektiğini söylediler. Biz bunu kabul etmedik. Durumu Milletvekilimiz Mehmet Erdoğan'a bildirdik. Kendisi bize yardımcı oldu ve Adana Balcalı Hastanesi'nde kolum kesilmeden ameliyat olmasını sağladı. Şu anda sağlığım son derece iyi ve bir kusurum kalmadı" diye konuştu.

Olayın ardından uzun süre çalışamadığını ve şu anda her türlü işi yapabilecek durumda olduğunu dile getiren Taşdemir, Milletvekili Mehmet Erdoğan'dan iş bulması için yardım isteyerek, "Kolumla ilgili şu anda hiçbir problemim yok. Ancak iş bulamıyorum. Bana bu konuda da yardımcı olursanız size ömür boyu minnettar kalacağım" şeklinde konuştu.

Remzi Taşdemir'in sağlığına kavuşmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Milletvekili Erdoğan, Taşdemir'in iş bulması için yardımcı olacağını ifade etti. - GAZİANTEP

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber