Şahinbey Belediyesi'nden aile içi iletişim semineri

Gaziantep Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren sosyal tesislerdeki kursiyerlere evlilik okulu öncesi aile içi etkili iletişim semineri verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ekim 2012 17:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren Yaşar Torun ve Mimar Sinan Gençlik Merkezi, Kürşad Tüzmen, Boyacı, Şehit Er Zeynel Direkçi, Mehmet Tekerlek, Şehitler, Dumlupınar, Mehmet Akif Ersoy, Beydilli Hatice Belgin ve 300 Evler Sosyal tesisleri ile Karataş Kültür Merkezi ve Bostancı Kültür Evinde Kişisel Gelişim Uzmanı Şakir Kanat, 652 kursiyere aile içi etkili iletişim semineri verdi.

Uzman Şakir Kanat, ?Eğitim seminerlerindeki amacımız evlilik okuluna hazırlık noktasında bilinçli anneler ve bilinçli babalar oluşturmak ve onlara psikolojik ve dini anlamda bilgiler verip aile kurumunu güçlendirmek. Bu sayede 30 yakın sosyal tesisini dolaştık.? dedi.

Çocuklarının da Şahinbey Belediyesi sosyal tesislerinde ücretsiz eğitimlere katıldığını ifade eden kursiyerler, ilk defa böyle bir seminere atıldıklarını belirtti. Kursiyerler, "Seminerin çok faydasını göreceğiz. Eşlerimizle daha mutlu sağlıklı bir evliliğin olacağını düşünüyorum. Burada şunu çok iyi anladım ki sabır her şeye faydalıymış, yani ne olursa olsun önce sabrımızı kontrol etmeyi öğrenmemiz gerekiyor." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber