Ankara'nın, başkent oluşunun 89. yıldönümü kutlanacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara'nın kasabadan metropole uzanan Başkentlik ömrünün 89. yıldönümünü özel bir programla kutlayacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ekim 2012 11:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'nın başkent oluşunun 89. Yıldönümünde Ankara'ya değer katan yüzlerce isim Büyükşehir Belediyesi'nin düzenleyeceği resepsiyonda bir araya gelecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek'in ev sahipliği yapacağı ve 13 Ekim Cumartesi günü, Marriott Otel'de verilecek resepsiyonda Selahattin Duman tarafından hazırlanan 'Kasabadan Başkent'e, Başkentten Metropele Ankara' adlı belgeselden kurgulanan kısa bir sunum ilk kez Başkentlilere gösterilecek.

Ankara'ya eserleri, hizmetleri ve girişimleriyle değer katan, Ankara'nın marka değerini yükselten kişi, kurum ve kuruluşlar da onurlandırılacak. Büyük Seğmen Ödülleri adı altında, Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri ve bürokratları tarafından belirlenen isimlere dağıtılacak ödüller ile başarılı iş adamı, sanatçı, gazeteci, sporcu ve bilim adamı gibi önde gelen isimler, hastane ve sivil toplum örgütlerinin başarıları taçlandırılacak. Resepsiyonda 'Kasabadan Başkent'e Ankara' adlı fotoğraf sergisi ve 'Başkent Ankara' adlı ödüllü filateli sergisi açılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber