Şehit Aileleri Dernek Başkanı'ndan Diyarbakır Emniyet Müdürü'ne tepki

Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven'in "Ölen teröriste ağlamıyorsanız insan değilsiniz" sözleri için, ?Biz şehit aileleri olarak dağdaki ölen PKK'lılara ağlamıyoruz, adam da değiliz o zaman. Durum onu gösteriyor.? dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ekim 2012 09:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, geçtiğimiz günlerde Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven'in dağdaki teröristler ile ilgili söylediği sözleri değerlendirdi. "Ölen teröristler için ağlamıyorsanız insan değilsiniz" sözünü çok ağır bulduklarını ve üzüntü duyduklarını belirten Ramazan Çiftçi, Emniyet Müdürünün bu sözleri bilinçli olarak kullandığına inandıklarını kaydetti.

Çiftçi açıklamasında şunları kaydetti:

?Ölen Mehmetçiklerimiz ne olacak? Onların ailelerinin acıları ne olacak? Müdür bey güzel söylüyor da bu teröristlerin, PKK'nın amacı ne? Onları da anlatsın. Öte yandan bu vatanı için, bayrağı için görevini yapmaya giden güvenlik güçlerimiz ne olacak? Müdür Bey işin bu kısmını zannedersem atladı, unuttu veya bilerek yaptı. Biz şehit aileleri olarak dağdaki ölen PKK'lılara ağlamıyoruz, adam da değiliz o zaman. Durum onu gösteriyor. Çünkü teröristin neyine ağlayacağız biz? Ağlanacak bir durum yok. Ağlanacak biri varsa o da 20 yaşında evladını vatana hizmet için gönderip, şehit verenlere ağlanır. Terörist için ağlanmaz. Eğer bu ülkede teröristler için ağlamayanın adam olmadığı söyleniyorsa bir takım sıkıntılar var demektir. O zaman aklımıza şu geliyor; o bölgeye bu insanlar bilinçli gönderiliyor. Diyarbakır Emniyet Müdürünü esefle kınıyorum.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber