Jandarmadan kurban satıcılarına dolandırıcılık uyarısı

Güvenlik güçleri de kurban pazarlarını mesken tutan dolandırıcı ve kalpazanlara karşı hem vatandaşları hem satıcıları uyardı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2012 10:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kurban Bayramı yaklaşırken vatandaşları kurbanlık alma telaşı sardı. Güvenlik güçleri de kurban pazarlarını mesken tutan dolandırıcı ve kalpazanlara karşı hem vatandaşları hem satıcıları uyardı.

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Van, Kars, Ardahan ve Erzurum gibi Doğu Anadolu Bölgesi'nden gelen hayvan satıcılarını dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı. İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ise İsabey Hayvan Pazarı'nda hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı güvenlik önlemlerini arttırdı. Hayvan pazarında resmi ve sivil ekiplerle birlikte motorize Jandarma Asayiş timleri de görev yapıyor. Ekipler, Bursa'ya gelen hayvan satıcılarını dolandırıcılık ve hırsızlık konularına karşı uyararak, broşür dağıttı.

Dolandırıcıların özellikle sabah ve akşam saatlerinde ayrıca yoğunluğun olduğu zamanlarda ortaya çıktığını belirten jandarma ekipleri, Bayram öncesi piyasalarda hareketlilik yaşandığını ve bu nedenle para alışverişinin arttığına dikkat çekti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber