Bursa, İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması'na ev sahipliği yapacak

'Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması (BİİB)', 22?23?24 Kasım 2012 tarihlerinde işverenler ile iş arayanları bir araya getirecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2012 12:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO)'nın işbirliği ile düzenlenecek 'Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması (BİİB)', 22?23?24 Kasım 2012 tarihlerinde işverenler ile iş arayanları bir araya getirecek.<

Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM)'nde gerçekleştirilecek ?Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması' kapsamında Merinos AKKM Fuar Alanı'nda 150 şirket ve kurum tarafından stant açılacak. Salonlarda ise ünlü isimlerin konuşmacı olarak katılacağı paneller ve çok sayıda seminer düzenlenecek. Buluşmada, ?girişimcilik', ?iş arama teknikleri', ?iş güvenliği' gibi farklı konular gündeme taşınacak.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, Bursa'nın uzun yıllardır Türkiye'nin ve dünyanın önemli sanayi kuruluşlarını ve işletmelerini barındırdığını söyledi.

Bursa gelişmiş bir sanayi kenti özelliği ile işgücü için adeta bir cazibe merkezi konumunda olduğunu hatırlatan Pala, ?Bursa için dönüm noktası sayılacak bir buluşmayı gerçekleştiriyoruz. BİİB kapsamında işverenler ile iş arayanlar bir araya gelecekler. Bu buluşma iş arayanlara bölgedeki iş olanaklarını ve işletmeleri tanımak için önemli bir fırsat olacak. Bursa Kent Konseyi olarak bizler de buluşmada istihdam ve kariyer alanında yaptığımız çalışmaları aktaracağız.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber