20 yılda en düşük konut faizi yüzde 1.20'yle İş Bankası'nın

Haber Giriş : 24 Eylül 2005 10:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konut kredilerinde faiz indirim yarışında İş Bankası çıtayı yükseltti

Banka 20 yıla kadar vadede aylık faiz oranını yüzde 1.20'ye çekerek rakiplerine göre avantajlı bir konum elde etti. İş Bankası'ndan yapılan açıklamada, "Maksimum Ev Paketi" ile 20 yıla kadar vadeli konut kredisinin faiz oranının yüzde 1.20'ye düşürüldüğü kaydedildi. Böylece 20 yıl vadeli 100 bin YTL'lik kredinin aylık taksidi 1.325 YTL'ye indi.

İçini döşerken de kredi verecek
Açıklamada, bankanın 'Ev Paketi'nde aylık faiz oranını yüzde 1.20'ye çekmenin yara şıra yeni ev için gerekli beyaz ve kahverengi eşya, tadilat, nakliye harcamalarını da aynı faiz koşullarıyla kredilendirdiği bildirildi. Açıklamaya göre, yeni evin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik kredi, yine yüzde 1.20 aylık faiz oranı ile 5 bin YTL'ye kadar 36 ay vade ile kullanılabilecek. Maksimum Ev Paketi'nden, Maksimum Kart'ı olan ve l adet fatura ödeme talimatı bulunan tüm iş Bankası müşterileri yararlanabilecek. İş Bankası Bireysel Pazarlama'dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hülya Altay, "Maksimum Ev Paketi'yle konut almak da onu sıcak bir eve dönüştürmek de kolaylaştı. Ev Paketi'nden yararlanacak müşterilerimize günlük ihtiyaçları için Maksimum Kart, tüm ödemeleri için de otomatik ödeme imkanı sunuyoruz" dedi.

İş Bankası, kredi kartı faiz oranlarını da yeniden belirledi. Maksimum Kart ile yapılan alışverişlerde, ödenmeyen borçlara uygulanan aylık faiz 300 YTL'ye kadar olan bölüm için yüzde 4.25, üstü için de yüzde 4.75 olarak hesaplanacak.

vatan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber