GAMEK kursiyerleri, kimsesiz çocukları yalnız bırakmadı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK) Eğitici Annelik Kursu kursiyerleri, Gaziantep Çocuk Yuvası'nı ziyaret ederek, kimsesiz çocukları sevindirdi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ekim 2012 13:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

GAMEK Eğitici Annelik Kursu öğrencilerinin mesleklerindeki başarısının çocuk sevgisi ile başlayacağını belirten GAMEK Genel Koordinatör Yardımcısı Zehra Gündüz, çocukları sevmeyen bir insanın yalnızca annelikte değil yaşamın hiçbir alanında başarılı olamayacağını söyledi. Gündüz, ?Gerek kursiyerlerimizin eğitimlerinde gerekse kimsesiz çocukları yalnız bırakmamak adına bu buluşmayı gerçekleştirdik. Ziyaretimizle çocukları sevindirmek istedik. Kursiyerlerimizin çocuklara çeşitli hediyeler sunmaları miniklerin sevinçlerini ikiye katladı.? dedi.

Organizasyonu gerçekleştiren GAMEK yönetimi ve kursiyerlerine teşekkür eden Gaziantep Çocuk Yuvası yetkilileri, ziyaretlerin yuvada kalan çocuklar için büyük bir motivasyon olduğunu, bu tür etkinliklerin sadece bir güne has olmamasını, diğer zamanlarda da Gazianteplileri beklediklerini dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber