'Anne Üniversitesi'nde dersler başladı

Esenler Belediyesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen ?Anne Üniversitesi' projesi kapsamında ilk ders bugün yapıldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ekim 2012 17:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Entelektüel annelerin yetişmesi için hayata geçirilen proje, 8 hafta boyunca alanında uzman eğitmenler tarafından verilen derslerle devam edecek. Program sonunda derslere düzenli katılanlara sertifikaları takdim edilecek.

Anne Üniversitesi projesinin ilk dersini Yıldız Teknik Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Gonca Zeren verdi. Zeren, katılımcılara iletişim konulu sunum yaptı. Projenin anneler için oldukça faydalı olduğunu dile getiren Zeren, ?Anneler kadar babalar için de böyle bir projenin olması aile içi iletişim açısından çok daha faydalı ve verimli olabilir.? dedi.

Programa katılan annelerden biri olan ve ortaokulu dışarıdan bitiren Raziye Sevahirli, ?Üniversite havası solumak ve amfide ders görmek çok güzel bir duygu. Derslerin hepsine katılarak katılım belgesini almak istiyorum.? diye konuştu. 54 yaşındaki Ganimet Karapınar ise Avcılar'da oturmasına rağmen derse kayıt yaptırdığını belirterek, ?Dersler özellikle genç annelere daha faydalı olacak. Bütün annelerin bu derse katılmaları özgüvenlerini ve bilgilerini artıracaktır.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber