Yozgat'ta Emniyet'ten sahte para uyarısı

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kurban pazarlarında alıcı ve satıcıları sahte para konusunda broşür dağıtarak uyarıda bulunup, sahte paranın nasıl anlaşılacağı konusunda bilgi verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ekim 2012 17:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli Büro Amiri Alper Aygün, Yozgat'ta kurulan Kurban Pazarı'nda besicileri sahte para konusunda dikkatli olmaları konusunda uyardı. Sahte paranın nasıl tespit edileceği konusunda bilgi veren Aygün, ?Her zaman Kurban Bayramı yaklaştığında sahte para kullanım konusu gündeme gelmektedir. Çünkü kalpazanlar, sürekli insan kalabalığının ve alışverişin çok olduğu yerleri tercih etmektedirler. Bu yüzden bizlerde vatandaşımızı Kurban Bayramı öncesi yapacakları alışverişlerde dikkatli olması yönünde uyarılarda bulunuyoruz.? dedi.

Alışveriş yapan vatandaşların aldıkları paraya dikkat etmesi gerektiğini dile getiren Aygün, ?Şüpheli bir durumla karşılaştığınızda 155 polis imdat telefonuna bildiriniz. Ayrıca Pazarda bizim ekiplerimiz bulunmaktadır, onlara da bilgi verebilirsiniz? diye konuştu.

Pazarda alışveriş yapan vatandaşlar sahte para konusunda anlatılan bilgileri dikkatlice dinlerken, dağıtılan broşürleri de okuyarak sahte para konusunda bilgi edinmeye çalıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber