İlkadım Gençlik Meclisi, gençlik çalıştayının sonuçlarını açıkladı

Samsun İlkadım Belediyesi Kent Konseyi bünyesinde çalışmalarına devam eden İlkadım Gençlik Meclisi, Türk kültürü üzerine düzenlenen 2 günlük gençlik çalıştayının sonucunu Acem Tekkesi'nde açıkladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ekim 2012 18:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlkadım Gençlik Merkezi Acem Tekkesi'nde yapılan kahvaltıya İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Seven, İlkadım Gençlik Meclisi Başkanı Kürşat Geze, İzmir, Ankara ,Trabzon ve Samsun illerinden 2. Gençlik Çalıştayı için gelen 14 kişiden oluşan meclis grubu üyeleri katıldı.

Samimi sohbet havasında geçen kahvaltıda söz alan, Sözkonusu.net kuruluşu yazarı Alperen Kızıklı, "Türk Milliyetçiliği üzerine kalem oynatan gençlerin bir araya toplanarak bağımsız düşünce platformunda ülke geleceği için Türk dünyası ve Turancılık coğrafyasında ortak akıl fikir doğrultusunda neler yapabilir sorusuna, bir cevap bulmak adına bir araya toplandık." dedi. Kızıklı, Türk gençleri olarak fikir tartışması için bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu sözlerine ekledi.

Bu çalıştayda gençlerin kendilerini daha iyi ifade edebilmelerini ve ortak gelecek inşaasını sağlayacak temeller atılmasını sağlayacak çalışmalara önderlik edildiğini söyleyen İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Seven ise, "Atatürk'ün dediği gibi, 'Bu ülke bu millet gençlere emanet' edildi. Gençlere yatırım geleceğe yapılan en iyi yatırımdır. gençler Türkiye'nin geleceğidir. Gençlerin sorunlarını gelecekte neler yapabileceğini, bilimsel olarak karşılıklı görüşerek halletmemiz lazım. Bana göre bu çalıştay'da en fazla gençlere değer vermemiz gerekiyor. Ülkemiz yaşadığı sorunlardan en fazla etkilenen grup gençlerdir." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber