Gülen ailesi taziyeleri kabul etti

Fethullah Gülen Hocaefendi'nin kardeşi Nidai Gülen'in (66) doğduğu köy olan Korucuk'ta toprağa verilmesinin ardından Gülen ailesi taziyeleri kabul etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ekim 2012 17:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Babası Ramiz Efendi'nin yanında defnedilen Nidai Gülen'in mezarı başında dualar edildi, Aşır-i şerifler okundu. Yakınları, sevenleri ve çok sayıda vatandaş kardeş Gülen'in mezarına toprak attı. Taziyeye gelen vatandaşlar, mezarlıktan Korucuk köyü misafirhanesine kadar yürüdü. Burada taziyeye gelenler çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Nidai Gülen'in için daha önce Ankara Hacı Bayram-ı Veli Camii'nde de cenaze namazı kılınmıştı. Sağlık sorunlarından dolayı Türkiye'ye gelemeyen Fethullah Gülen Hocaefendi ise Amerika'da kardeşi için gıyabi cenaze namazı kıldırmıştı. Erzurum Lalapaşa Camisi'nde öğle vaktinde kılınan cenaze namazına binlerce kişi iştirak etti. Lalapaşa'nın avlusunu dolduran büyük kalabalık, Korucuk Köyü Mezarlığı'nda da Nidai Gülen'i ebedi yolculuğuna uğurlamak için hazır bulundu. Kalabalığın içinde siyasiler, bürokratlar, bölgenin kanaat önderleri ve çok sayıda vatandaş vardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber