Osmaniye Belediyesi'nden Amatör Spor Kulüpleri'ne destek

Osmaniye Belediyesi il merkezinde bulunan 11 amatör futbol takımına toplam 27 bin TL. nakdi yardımda bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ekim 2012 18:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye meclis salonunda yapılan bir toplantı ile nakdi yardım kulüplere dağıtılmak üzere Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Osmaniye Başkanlığına teslim edildi. Toplantıya Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, ASKF Osmaniye Başkanı Levent Öztürk, Futbol İl Temsilcisi Nedim Ünlü ile Amatör Spor kulüp başkanları, yöneticileri ve antrenörleri katıldı.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, kanunda amatör spor kulüplerine yardım yapılması için bir talimat olduğunu belirterek yaptıkları bu yardımın amatör spor kulüplerinin hakkı olduğunu söyledi.

Göreve geldikleri günden bugüne kadar amatör spora ve sporcuya destek olmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Kara, belediye meclisinde oy birliği ile karar alan AK Partili ve MHP'li belediye meclis üyelerine de teşekkür etti. Kara, şunları söyledi:

?Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar her yıl amatör spor kulüplerimize destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Son üç yıl içerisinde ligler başlamadan önce amatör takımlarımıza malzeme yardımı yaptık. Bu yıl ise takımlarımızın talepleri üzerine nakdi yardım yapma kararı aldık. Bu yıl 27 bin Türk Lirası amatör futbol takımlarımıza yardım yapıyoruz. Altyapının çok önemli olduğuna inanıyorum ve kendilerini elimizden geldiği kadar desteklemeye çalışıyoruz.?

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara profesyonel takım ile ilgili kendisine gelen bir soru üzerine ise, ?Ben şehrimizdeki tüm takımlarımıza aynı mesafedeyim. Ama şehrin bir profesyonel takımı olmasına yürekten inanıyorum. Bu konuda burada bulunan futbol adamları bu sezon sonuna veya ortasına kadar bir takım üzerinde yoğunlaşır ve karar verirlerse bende o takım için elimden gelen her şeyi yaparım. Ancak bu takımın Osmaniye'ye mal olması gerekiyor. Taraftarı, futbol adamları, şehrin yöneticileri, siyasi partileri, sivil toplum kuruluşları, basını bir tek takıma odaklanıp Osmaniye'nin takımı haline getirilirse ancak bu şekilde profesyonel lig yolumuz açılır.? diye konuştu.

Programın sonunda Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara 11 takıma dağıtılmak üzere 27 bin Türk Lirası değerindeki çeki ASKF Başkanı Levent Öztürk'e taktim etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber