Gaziantep'te fuhuş operasyonu: 19 gözaltı

Gaziantep polisi, fuhuş ve insan ticaretine aracılık yaptıkları iddiasıyla İstanbul ve Gaziantep'te 19 adrese düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda 19 şüpheliyi yakaladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2012 17:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, fuhuş ve insan ticareti yaptıran suç örgütüne yönelik olarak Gaziantep ve İstanbul'da eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gaziantep'te 18, İstanbul'da da 1 adrese yapılan operasyonda, yabancı uyruklu 9 kadına fuhuş yaptıran, fuhşa aracılık eden, maddi menfaat temin eden, insan ticareti olayına karışan 3'ü yabancı uyruklu bayan olmak üzere 19 şüpheli yakalandı. Operasyonlarla ilgili yakalanan yabancı uyruklu 9 kadının sınır dışı edilmesi için yasal işlem başlatıldı.

Yakalanan 19 şüpheli 'fuhuş yapmak ve yaptırmak amacıyla örgüt kurmak, örgüte üye olmak, fuhşa aracılık ve yer temin etmek, teşvik etmek, fuhuştan maddi menfaat temin etmek, yaşı küçük kızın fuhşuna aracılık etmek ve insan ticareti' suçlarından adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber