Evlerin çelik kapılarını açarak hırsızlık yapan 5 kişi yakalandı

Nevşehir'de evlerdeki çelik kapıları tornavida ve kimlik belgeleri ile açarak hırsızlık yapan 5 kişi polis tarafından yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ekim 2012 09:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alınan bilgilere göre, Nevşehir'de son iki hafta içerisinde 3 ayrı evin çelik kapılarının açılarak soyulması üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, soyulan evlerde yaptıkları incelemeler ve evlerin bulunduğu apartmanlardaki güvenlik kameralarından alınan görüntüler ile birlikte hırsızlığı gerçekleştiren 3'ü bayan 5 kişinin kimliğini tespit etti. Daha önce aynı suçtan çok sayıda sabıkası bulunan H.K (29), M.K (36), S.D (24), D.K (22) ve E.K (24) adlı kişiyi Kayseri'nin Kocasinan ilçesindeki evlerine düzenledikleri operasyonla yakalayan Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şahısların evlerinde yaptıkları aramada ise çok sayıda ziynet eşyası ve şahısların çelik kapıları açmakta kullandıkları tornavidaları ele geçirdi.

Kayseri'den Nevşehir'e getirilen şahısların Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorguları sürüyor. 3'ü Kadın 5 kişi sorgularının ardından Adliye'ye sevk edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber