Yazıcı: Kurumlar insanların ihtiyaçlarını karşıladığı sürece önemlidir

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, kurumların insanların ihtiyaçlarını karşıladığı sürece önemli olduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ekim 2012 18:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) kuruluşunun 172. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Yozgat PTT Başmüdürü Mustafa Beşli ve birim müdürleri Vali Abdulkadir Yazıcı'yı ziyaret etti.

PTT Başmüdürü Mustafa Beşli, İdari Mali Birimler Müdürü Hacı Osman Bacanlı, İşletme ve Teknik Birimler Müdürü Cihan Çakıcı, PTT Merkez Müdürü Halil Büyüker ve postacıları kabul eden Vali Abdulkadir Yazıcı, konukları ile bir süre sohbet etti. PTT'nin bu yıl itibariyle 172'nci kuruluş yıl dönümünü kutlamakta olduğunu belirten PTT Başmüdürü Beşli, ziyarette Vali Abdulkadir Yazıcı'ya çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Mustafa Beşli daha sonra PTT Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve içeriğinde PTT'nin İstiklal Harbi'nde yapmış olduğu hizmetleri anlatan 'İstiklal Harbinde PTT' isimli kitabı Vali Yazıcı'ya hediye etti.

Beşli'nin şahsında bütün teşkilatın kuruluş yıl dönümünü kutlayan Vali Yazıcı, "Kurumlar, insanların ihtiyaçlarını karşıladığı sürece önemlidir. Bu nedenle PTT de vatanlarımızın çok çeşitli ve önemli ihtiyaçlarını karşıladığı için önemli bir kuruluşumuzdur. Bu ihtiyaçları karşılarken de teknolojinin her türlü kolaylıklarından faydalanarak müşterilerine en iyi hizmeti sunan bu kuruluşumuza ve çalışanlarına teşekkür ediyorum." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber